Vi har lanserat webbshop sortimentet uppdateras kontinuerligt under närmaste månaderna. Alla ordrar hanetars manuellt under sommaren.

Integritetspolicy

Integritetspolicy

KRONAS tar hänsyn till din personliga integritet, och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Nedan förklarar vi hur denna integritetspolicy samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt hur vi följer alla lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd.

  • Kunduppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning. Uppgifterna används endast av KRONAS och hålls konfidentiella.
  • Det är viktigt att samtliga kunduppgifter fylls i vid köpet, då du erhåller orderbekräftelse via e-post.
  • GDPR (General Data Protection Regulation) är den nya dataskyddsförordningen som ersätter Personuppgiftslagen (PuL) och gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Lagen är framtagen för att stärka rättigheterna för den enskilde när det gäller personlig integritet.
  • Vi sparar följande persondata om våra kunder:Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Personnummer Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

    Beställningar: IP-adress, Ordernummer, E-post, Personnummer, Adress, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

  • Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.
  • Du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice via mejl butiken@kronas.se
  • Förvara.se kommer endast att använda dina data för att fullfölja din order och lämna ut uppgifter kring det som rör frakt & säker betalning.

Vi garanterar att ingen annan än vi använder uppgifterna för marknadsföring.